Linkki horizontal4

Linkki-toiminnan digikoulutuksiin ilmoittautuminen

Ilmoittaudu Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt ry:n Linkkitoiminnan digikoulutuksiin täyttämällä alla oleva lomake. Jäsenjärjestöjen, Varsinais-Suomen hyvinvointialueen ja alueen kuntien ammattilaisille sekä opiskelijoille koulutukset ovat maksuttomia. Muille yhden menetelmäkoulutuksen hinta on 50 €. Mikäli olet suorittanut koulutuksia jo aiemmin, voit pyytää käyttöoikeutta näiden sähköisiin materiaaleihin erillisellä tilauslomakkeella.

Tilaan käyttöoikeuden seuraaviin ohjaajakoulutuksiin

Etunimi

Sukunimi

Sähköpostiosoite

Ammattinimike

Työnantaja tai organisaatio

Organisaatiokunta tai palvelualue

Laskutusosoite

Mikäli maksun suorittaa organisaatio, lisääthän myös Y-tunnuksen ja mahdollista sähköistä laskutusjärjestelmää varten verkkolaskuosoitteen, operaattorin ja välittäjän tunnuksen.

Annan suostumukseni yllä olevien henkilötietojen käsittelyyn rekisteröitymisen vaativalla sivustolla ammattilaistenlinkki.fi

Voit tutustua sivuston ammattilaistenlinkki.fi digikoulutus- ja digimateriaalirekisterin tietosuojaselosteeseen.

Sivuston ammattilaistenlinkki.fi käyttö on mahdollista lopettaa milloin tahansa ja suostumus tunnistetietojen käsittelyyn samalla peruuttaa. Tällöin rekisteriin jäävät ainoastaan id-numeroidut ammatti-, kunta- ja organisaatiotiedot tilastointia varten.

Haluan tilata Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt ry:n uutiskirjeen

Tilaus on mahdollista peruuttaa koska tahansa.

Rekisteröimiskirje

Kun sinut on lisätty sivuston ammattilaistenlinkki.fi rekisteröidyksi käyttäjäksi, saat automaattisen sähköpostiviestin salasanan asettamista varten. Ellei viestiä sinulle kuulu, niin tarkistathan myös roskapostisi! Tarvittaessa voit olla yhteydessä koordinaattoreihimme, joiden yhteystiedot löydät nettisivujen linkkitoiminta.fi Yhteys-välilehdeltä.